Advies nodig?

Welke adviesvraag u ook heeft over uw deuren, wij gaan samen met u op zoek naar een passend antwoord. Advies is een standaard onderdeel binnen onze diensten. Of u nu op zoek bent naar de best passende deuren binnen uw bestaande locatie of benieuwd bent welke deuren het beste bij uw nieuwe bedrijfspand passen, Cold Door Solutions adviseert u graag!

Neem contact op

Een nulmeting voorkomt calamiteiten

Met een nulmeting brengen wij de huidige staat van uw deur(en) in kaart. Afhankelijk van uw wensen bestaat deze inventarisatie uit het beoordelen van de technische staat van uw deur(en). Wij  adviseren u over de functionaliteit en voorzien u van een transparant advies of er direct onderhoud nodig is om calamiteiten te voorkomen. Tevens kunnen wij voor u een plan maken en berekenen of het bedrijfseconomisch verstandig is om tot vervanging van één of meerdere deuren over te gaan.

Duurzaamheidsadvies

Bedrijfsgebouwen moeten duurzamer. Zeker als daarin ook nog ruimten zijn waar extreme temperaturen heersen die hoge energiekosten met zich meebrengen.

Uw duurzaamheidsambities kunnen wij bevorderen door ervoor te zorgen dat een deur jarenlang perfect blijft functioneren.

Periodiek uitvoeren van preventief onderhoud draagt daarin bij om storingen en uitval te voorkomen. U verlengt de levensduur van de deur en verlaagt de energie-en productie kosten.

Onze opdrachtgevers